Alex Fotostudio
Westerdreef 9
2151 BR Nieuw Vennep
0252 43 10 80
info@alexfotostudio.nl
Alex Fotostudio...

...is een professionele fotostudio in het hart van de randstad op nog geen 15 kilometer van Schiphol. We werken met een team allround vakfotografen en trafficmedewerkers en hebben de beschikking over zo’n 800 vierkante meter werkruimte waarvan 225 m2 daglichtstudio. Daarmee behoort het al ruim veertig jaar tot de grotere fotostudio’s van Nederland.

Om aan alle wensen van de opdrachtgevers te kunnen voldoen maken we gebruik van externe vakmensen waaronder (food)stylisten, decorbouwers, visagisten en fotomodellen.

Kenmerk van Alex Fotostudio is het vermogen actief mee te denken met de klant. Met flexibiliteit, vakmanschap en een volledig gedigitaliseerde workflow garanderen wij u topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Alex Fotostudio heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers, waaronder diverse franchise formules en reclamebureaus. We fotograferen o.a. verpakkingen, locaties, productopnamen, bloemen, planten, mensen, sets, interieur, food, lifestyle, stills, architectuur, mode, meubels en auto’s voor productcatalogi, flyers, brochures, reclamecampagnes en magazines. Ook voor redactionele beeldbewerking, digital imaging en prepress kunt u bij ons terecht.

Kortom; als u op zoek bent naar een fotostudio die naadloos aansluit bij uw wensen bent u bij ons aan het goede adres.